Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.3.2018
Avatar autora | 9.3.2018
Avatar autora | 22.1.2018
Avatar autora | 11.2.2017
+ Rychlé dodání a kvalita výrobku úžasná.

Výborný obchod, kvalitní zboží a velmi rychlé dodání vč. ušití.
Avatar autora | 7.2.2017
+ Pohotové jednání, vstřícnost, možnost vybrat si variantu zboží dle vlastní představy a návrhu.

Rychlost, spolehlivost, bezproblémová komunikace. Jen doporučuji!!!
Avatar autora | 2.2.2017
+ Opravdu kvalitní bundy, které skvěle padnou
- Malý výběr z barevných kombinací

Doporučuji
Avatar autora | 2.2.2017
+ jedinečné zboží
+ možnost přizpůsobení na přání
+ veliký výběr

doporučuji všem
Avatar autora | 27.12.2016
+ výběr barev a velikostí skladem i před vánoci

Kvalitní nosící bundy za cenu běžnou na trhu česká výroba výběr barev a velikostí možnost individuálních přání
Avatar autora | 17.12.2016
+ rychlost, přehlednost a super komunikace
- na žádné jsem nenarazila

Já jsem se vším nadmíru spokojená. Byly mi zodpovězeny všechny dotazy. Bylo jich dost a odpovědi přišli velice rychle. Byla jsem mile překvapená. To mělo také nemalý vliv na to, že jsem si zboží objednala u této firmy.
Avatar autora | 4.11.2016
Velmi mila komnunikacia s obchodom. S bundou som spokojna.
Avatar autora | 31.10.2016
+ rychlá komunikace
+ online pomoc s výběrem
+ rychlé odeslání zboží
+ kvalitní zboží

Avatar autora | 25.10.2016
+ - individuální přístup
+ - kvalitní zboží
+ - rychlá komunikace

- individuální přístup - kvalitní zboží - rychlá komunikace
Avatar autora | 4.10.2016
+ Perfektní komunikace
+ Flexibilita
+ Rychlost
+ Ochota na vysoké úrovni

Tento obchod jsem si vybrala proto, že jako jedni z mála mají kratší bundy. Vzhledem k mé výšce (152 cm)to byl hlavní důvod. Poté mě velmi zaujal střih bundy, česká výroba a neméně barva. Nejprve jsem se poptala na dostupnost určité velikosti, která nebyla skladem a dobu dodání (garantují maximálně 14 dní, pokud musí bundu ušít). Poté jsem se chtěla ujistit, zda mi mnou vybraná bunda bude i když mají na stránkách tabulku velikostí. V tu chvíli se rozjelo kolečko e-mailů s dotazy na mé míry a vznikla z toho bunda mě šitá na míru za menší příplatek. Bunda dorazila dříve jak za 14 dní a já jsem více než spokojená se střihem, barvou, látkou a zpracováním. Obchod doporučuji už jen kvůli skvělé spolupráci, ochotě a perfektní a rychlé komunikaci.
Avatar autora | 29.3.2016
- skvelá komunikácia - rýchla dodávka - kvalitný a prefektne prepracovaný tovar
Avatar autora | 6.3.2016
+ Přehlednost, ochota, rychlé dodání zboží

Výborný obchod
Avatar autora | 4.3.2016
+ Jsou schopni upravit výrobek na míru.

Doporučuji všem. Ušili mi vlastně bundu na míru.
Avatar autora | 7.1.2016
+ krásné a praktické nosící bundy
+ sportovní bunda pro volný čas
+ kvalitní materiál
+ dobré zpracování
+ odpovídající velikosti
+ rychlá komunikace s prodávajícím
+ vstřícnost a ochota (na e-mail odpověděli do 24 h)
- omezený sortiment
- delší dodací lhůty (to ovšem píší na svých stránkách, že dodání cca do 14 dní)

celkově spokojenost, nemám důvod nedoporučit
Avatar autora | 15.12.2015
Obchod bych doporučila, zboží bylo dodáno přesně podle uvedené dodací lhůty na stránkách obchodu (cca 2 týdny).
Avatar autora | 17.9.2015
+ České zboží

Dostala jsem doporučení na FB profilu "Nosime děti", webové stránky se mi moc líbily, barva bundy take, tak jsem objednala. Komunikace byla na vynikající úrovni. Obchod mi vyšel vstříc a zboží zaslal v pro me nejvhodnějším termínu. Se zbožím jsem velmi spokojena-je kvalitni, vkusné i barva se mi líbí (přestože působí na webu bunda světlejší, než je ve skutečnosti). Urcite budu doporučovat dal!;)

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.